Országelemzések

Szeretne külföldi partnerekkel üzletet kötni? Ismerje meg a kockázati tényezőket!

A D&B országtanulmányai nyomon követik az egyes országok kockázati környezetében beálló változásokat, és előrejelzik azokat az országos szintű fejleményeket, amelyek rövid vagy középtávon hatást gyakorolhatnak a gazdasági életre. Többek között elemzik az adott ország általános politikai, gazdasági és kereskedelmi teljesítményét, és választ adnak az alábbi kérdésekre:

  • Hogyan kezelhető vagy csökkenthető a fizetési kockázat?
  • Mekkora a pénzügyi és az általános kockázata az adott országban való üzletkötésnek?
  • Milyenek a fizetési feltételek, szokások?
  • Milyenek az ország gazdasági kilátásai?

Country RiskLine Report

 A 7 oldalas (angol nyelvű) jelentés tömör elemzést nyújt az adott országban való üzleti tevékenység kockázatairól. A jelentésben az alábbi adatok szerepelnek: országkockázati mutató, tájékoztató a fizetési feltételekről és a késedelmes fizetés szokásairól, előrejelzés a legfontosabb gazdasági mutatókról, valamint a legfrissebb fejleményekről.

International Risk and Payment Review

Angol nyelvű kiadvány 131 ország gazdasági és pénzügyi mutatóival, illetve ezek hatásával az adott ország gazdaságára, különös tekintettel azokra az országos kockázati tényezőkre, amelyek hatással vannak a kereskedelmi és befektetési döntésekre.

Country Report

Gazdasági információk és elemzések az egyes országok kereskedelmi környezetéről (angol nyelven). A Country Report terjedelme mintegy 60 oldal, a politikai, gazdasági, és kereskedelmi adatokon túl kockázatértékelési elemzést is tartalmaz, és üzleti lehetőségeket kínál világszerte.

Döntsön magabiztosan még ma! További információért, kérjük, hívja a +36 1 347 6700-as telefonszámot, vagy küldjön e-mailt.