Globális üzleti adatbázis

A D&B globális üzleti adatbázisa több mint 200 millió vállalkozás adatait tartalmazza világszerte és 1,6 millió vállalatcsoport kapcsolatait tárja fel. A rendszer megteremti a korlátlan keresés lehetőségét számtalan kritérium alapján, ezáltal kiváló eszköze az új partnerek felderítésének, ugyanakkor bármely cégről begyűjthetők az alapvető kapcsolati, hitelkockázati információk is.

A D&B nemzetközi rendszerében pár kattintással kiderítheti a felhasználó, hogy az adott cég létezik-e, megismerheti kapcsolati, tulajdonosi, menedzsment adatait és főbb pénzügyi információit. A GRS (Global Reference Solution) túllép minden eddigi megoldáson, hiszen nemzetközi családfákat képez a rendszerben szereplő cégadatokból. Tehát egy adott céget nemzetközi családfákban elhelyezve felmérhető, hogy a családfán belül vannak-e további értékesítési lehetőségek, vagy éppen a kockázatok csökkenthetőek, hiszen a vállalatcsaládban szereplő egyik céggel kapcsolatos kellemetlen tapasztalat esetén távol tarthatja magát egy, a vállalatcsalád másik tagja által jelentett kockázatoktól. A rendszer a belföldi és nemzetközi kockázatok kezelésén túl lehetővé teszi új értékesítési potenciál felderítését a világ közel 240 országában.

Az adatok minőségét a D&B tulajdonát képező DUNSRightTM biztosítja, mely nemzetközi szinten szabályozza a D&B partnerek körében az adatok gyűjtését, aggregálását, szerkesztését, és a több ezer adatforrásból származó információk ellenőrzését.

Globális üzleti adatbázisA folyamatosan karbantartott üzleti adatbázis - melyben naponta egymillió adat frissül –lehetővé teszi adatok, listák nyomtatását, exportálását, tulajdonosi hátterek, érdekeltségek részletes vizsgálatát. Partnereink országos, regionális és globális hozzáférési szintek közül választhatnak.

A GRS az alábbi fő paraméterekkel bír:

  • Részletes marketing és pénzügyi adatok,
  • Több mint 200 millió vállalkozás,
  • Közel 50 millió telefonszám
  • Több mint 45 millió alkalmazotti információ
  • Több mint 7,5 millió feltárt tulajdonosi kapcsolat.

A piacon egyedülálló üzleti adatbázis funkcióiban és adattartalmában a Dun & Bradstreet folyamatos fejlesztéseket végez.

További információért kérjük, hívja a +36 1 347 6700-ás telefonszámot, vagy küldjön emailt a következő címre: info@dnbhungary.hu.