Risk Management

A biztos döntés

Az egy ügyfélre jutó jövedelmezőség növelése a kockázat növekedése nélkül csakis úgy képzelhető el, ha Ön mindenkor értesül az ügyfeleinél bekövetkező eseményekről.

Ha képes időben felmérni az üzleti ügyekben rejlő kockázatot, akkor elkerülheti a csalásból, csődből vagy súlyos fizetésképtelenségből adódó, vállalatát súlyosan fenyegető veszélyeket.

A bisnode D&B egyszerűen áttekinthető, könnyen kezelhető eszközökkel nyújt támogatást ahhoz, hogy Ön pontos képet kaphasson az ügyfeleit érintő pénzügyi változásokról.

Legyen szó nagy kockázattal járó belföldi vállalati döntésekről vagy külföldi országban történő üzletkötésről, a D&B megoldásokkal mindig magabiztosan dönthet:

Vevőállomány kezelés
  Vevőállomány kezelés   Kockázatfelmérés  
  Figyelje és kezelje vevőállományát. Tartsa kézben ügyfél portfólióját, értesüljön a változásokról.   Mérje fel ügyfeleitől származó kockázatokat, állapítson meg megfelelő hitelkeretet, növelje cége nyereségét.  
Kockázatfelmérés
Döntés automatizálás
  Döntés automatizálás   Vevői fizetés elemzés  
  Integrálja és automatizálja döntési folyamatait. Hozzon jó döntéseket kevesebb idő alatt.   Tudja meg hogyan fizetnek vevői. Kövesse nyomon megbízhatatlan ügyfeleit, tájékozódjon arról hogyan fizetnek új ügyfelei másoknál.  
Vevői fizetés elemzés