D&B D-U-N-S® Szám

Az adatokban rejlő információ segít az üzleti döntések meghozatalában, és növeli vállalata teljesítményét!

A D&B D-U-N-S® Szám egy különleges kilencjegyű azonosító számsor, amely amellett, hogy minden egyes vállalathoz egyedi azonosítót rendel, feltárja a vállalati kapcsolatok szerkezetét is.

A D&B a D-U-N-S® Számok segítségével eddig több mint 142 millió vállalat esetében tárta fel az anyavállalatok, leányvállalatok, cégközpontok és kirendeltségek közötti viszonyrendszert. A világ legbefolyásosabb szabványalkotó szervezetei által alkalmazott D&B D-U-N-S® Cégazonosítási rendszert több mint 50 nemzetközi szövetség, köztük az ENSZ, az Egyesült Államok Szövetségi Kormánya, az Ausztrál Kormány és az Európai Unió ismeri el, ajánlja és/vagy követeli meg.

A globális gazdaságban a cégek beazonosítása és kapcsolataik feltárása terén a D-U-N-S® Cégazonosítási rendszer világszabvánnyá vált.
A D-U-N-S® Szám használatával, a már rendelkezésre álló adatokból hatékony üzleti információs adatbázist hozhat létre. Vállalatának belső adatait a D&B adatbázisával és egyéb piaci információkkal kiegészítve, értéknövelt információ-forrást alakíthat ki.

Az ügyféladatbázisok terén a D&B D-U-N-S® Szám alkalmazása biztosítja az adatbázis kezelés és tisztítás minőségét. Így Ön biztos lehet a vállalati döntéseket megalapozó információ minőségében.

Amennyiben szeretne többet megtudni a D-U-N-S® Cégazonosítóról, kérjük, hívja +36 1 347 67 90 -es telefonszámot, vagy küldjön e-mailt a következő címre: CustomerService@dnbhungary.hu.